Thursday, 21 August 2014

malas nak buat tajuk ~

Hi .

Wahh satu hari tinggal blog da bnyak benda terlepas rasa macam eh aku nie sehari ke dah berbulan bulan tak buka dashboard blog nieh ??
kepada blogger yg baik hati selalu datang tinggalkan komen terima kasih banyak banyak nanti krungkrung singgah blog awak pulak okey  <3
Semalam krungkrung pegi settle kan  medical check up dan bayar yuran pendaftaran , mahal gilos nieh upm punya  yuran ayoyo ~ tarak duit maa ..hmm..='(
Mak cakap duit da abes bnyak nie mengaji jangan main2 nanti mak sekeh kepala hang !!
Erk ..okey ..got it mom =)

***

Harinie nak kena settle kan borang ptptn pastu apply tajaan Jpa pulak aduss..bnyak kerja nih .Kan bagus kalau kucing belaan kita nie boleh tolong buatkan kerja ala macam dalam komik lawak kampus tue



Boleh lah rehat rehat goyang kaki tgk tv ..kahkahkah

kucing belaan yg pertama : hey kuycing ! harinie tugas kau basuh baju ..lepas basuh pegi masak nasi pastu buat tom yam kalau tak tahu resepi tnya jiran sebelah !

kucing belaan yg kedua : ( menggunakan nada manja agar aksi pujuk memujuk berhasil ) hai gembel gembel *nama manja gembel kikikiki teruk betul ada ke patut bagi nama gembel dekat kucing ..hahaha terpengaruh dgn sinetron lah ni ~ gembel tolong settle kan semua ek ek ek  borang borang nak masuk degree.. herherher..Iolss malas nak ambik pusing benda alah nie ~What the fish punya tuan !cis . tak guna baik ko tak yah jadi manusia.

***

Oh semalam krungkrung ada beli barang2 eh takde lah barang2 sangat kasut ja minggu depan baru buat pembelian secara marathon



Boleh pecah tempurung kaki pakai kasut nie pegi kelas ulang alik naik tangga haizzz~ meoww



yang ini sesuai untuk gadis remaja yang tak berapa nak matang macam aku ~ comel nie.. aumm ..kalah cinderella..
Masa beli kasut nie ada diskaun 50% dapatlah murah ..tittew tak de duit lah wak nak beli tacut mahal mahal ='(
heheh bye bye ~

19 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sukenye tengok kasut krung.
Jeles..jeles.
Beli kat mana?
Nak cari kasut sama jugak.
Walaupun dah jadi mak orang, tetap suka kasut macam ni.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Haa betul tu makcik, kalau krung malas..sekeh dia.
Heheh..

Yun Sing said...

Haha Tajuk entri takleh blah xD

nor_farihan said...

brp krung krung yuran dia ? Akak punya 1800 huhu...

Nurul Qalbi said...

argghhh aku belum siap medical check up, ingat nak buat kat PKU je...huhuhu...hang course apa?

Aina Akmal said...

comell kasutt sys! ^^ XD

Jemput join segmen aina. ^^
http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

Jia Rizaira said...

Wah cantik kasut..nasib baik tak boleh pakai. haha

fina~chan said...

eh, krung2x pun minat LK ye.. kita pun suka. hehe, btw, comel kasut 2 pasang, kalau kita dekat teringin nak pinjam.. ngeh3x!

psst: Saya ada tag krung2x untuk join satu segmen, nnt check entri saya eh, nk post link disini takut spam pula..heuheu ^-^

krung krungx said...

@nor_farihan yuran 2500++
mahal gilos ~

@fina~chan okey =)

Jari Manis said...

krungx..rajin2 belajar tau..jgn asyik baca blog je hihihih..matilah akak lepas nih..belajar..balajr jgk tapi blog jgn tunggal...rindu akak nk singgah sini :-)

krung krungx said...

terima kasih bnyak bnyak kak jari manis sudi bagi nasihat =)
rindu nak singgah blog akak jugak !!

Karya Mahirah said...

akak love the black shoe with ribbon tu.. alolo comeinye.. huhu..

Cik Nadyya said...

alamak.. comelnyaaaaaaa kasottttttt ><

Amy J said...

best of luck dekat UPM tu! kalau ada kelapangan, boleh kita berjumpa satu hari. akak kat uniten je ^^,

comel sangat kasut last tu!!!!!!! dah la tengah mencari kasut ni. hehe.

semoga dapat scholar JPA, insya-ALLAH. akak boleh, awak pun boleh :)

krung krungx said...

@Amy J thank u so much kak Amy ..nak scholar jap macam akak jugak !!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam.
Anda di TAG - Segmen biar saya tolong Cik Farra.

Nadratul Syazwana said...

Comel ok kasut hitam tuuu. Nak!! Haha

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Apalah khabar krung sekarang ye?
Lama x dengar cite.

aRz MoHa said...

Persediaan masuk ke universiti memang best...lagi best kalau jauh dari kampung halaman