Wednesday, 22 October 2014

krungkrung dah kembali

Assalamualaikum awak semua =)


Lama gile kan krungkrung tak menaip entry ngeh ~ biasalah tue hehehe macam2 faktor yang menyumbang kepada tidak tertaipnya entry tapi ..tapi..kemalasan lah factor utama hahaha .Awak semua tahu kan krungkrung sekarang ni dah masuk degree kos bachelor sains dietetic dekat upm haaa..nama je budak degree tapi tak matang pon perangai mengalahkan minah 3 suku :p
So far best lah kos nie ermm..*eleh memanglah weii kalau minat mestilah best kan ? opss !! betul jugak .First first mai nak cite dulu pasal mula mula mendaftar hehehe *gelak berbunyi gatal , Tapi tu lah tak de gambar nak post sempat pulak kan nak snap snap gambar masa daftar tue porahh gile ke apa budak nie.
Impresi pertama terhadap fakulti perubatan nie okeylah walaupun krungkrung ni dulu budak asasi upm jugak tapi seyesli tak penah datang kolej 17 fakulti perubatan nie sebab tak target pon nak masuk sini mula mula ingatkan nak amek kos engineering then rasa macam tak mampu pulak nak menghadap fizik mathematic segala mak nenek tue pening kepala weyhh =(
Then bertukarlah kepada kos dietetic nie okey mehh kos nie best , sekarang nie krungkrung tak fikir pon pasal peluang pekerjaan yang penting buat yg terbaik pointer tip top In Shaa Allah ada rezeki yang datang nanti =)
Don’t worry worry okey pasal peluang pekerjaan yg penting all out time degree nie


 

Time mula mula mendaftar benda pertama yg krungkrung perasan ialah kakak kakak and abang abang kat sini mostly good looking lah *muka excited 
Masa tengah isi borang tue tetiba ada sorang abang ni datang amek gambar pastu tanya  kos apa ?  then dgn muka innocentnya menjawab aah.kos dietetik huuhaa !! *huuhaa tu dalam hati je mihmih nak tahu sebab apa hensem weyhh abang tue ..yes ! teknik penyamaran muka innocent berjaya !

Masa tengah kalut2 mendaftar tu boleh pulak ic krungkrung hilang Ya Allah macam macam lah nak jadi time tue nak tahu macam mana krungkrung dapat balik ic?? time tue semua pelajar baharu duduk dalam dewan pastu dia announce nama suruh pegi depan amek ic huwarhh malu gile bapaklah gigil tangan kaki lutut berjalan pegi depan dewan malu ...pastu kawan kawan semua mula lah heyy aliah hari pertama dah pandai eh mencapub grrr..


comel kan abang kat atas nie dialah yg serahkan balik ic krungkrung 

dan yg last sekali mari perkenalkan roomate saya !yeay!  


Namanya meera hobinya bercakap =P
okeylah korang laparlah ..nak makan bye bye ^^

7 comments:

Amy J said...

wah, akhirnya krungkrung dah muncul.. hehe...

alah dik, akak budak engineering. masa foundation je belajar fizik, masuk degree satu fizik pun xde... haha.

nasib baik abang tu jmpa ic. kalau tak, hehe..

irra yyan said...

adam rayyan rindu kat akak krungkrung hehehe irrayyan.com

Edmund ANI said...

Hello KrungKrung. Idk what does it mean. So mysterious. Hahahaha.

Toastbread said...

Assalamualaikum, haahahaha, ohh dalam diam Aliah minat Abg Fitree MTM eh :P dia baik kan, haha

Cikna said...

Salam ukhwah, nasib baik jumpa blik ic tu..bestkn dpt kwn yg bnyk ckp ni xla sunyi bilik...>_<

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ermmm..yes, good looking.
Suka ea?

nor_farihan said...

akak mnabung sini...dah lama tak datang sini hehe :)