Monday, 18 August 2014

you complete me



Hye hye ^^

Harinie nak cite sikit pasal kenangan kenangan masa asasi dulu =')
Apa yang best ? Study lah . Haa..nampak sangat menipu di situ ..yang best sebenarnya ialah kawan kawan , setuju ? * yup setuju!
Study pon buleh jadi happy gile kalau dgn kawan kawan kan ? Rasa macam lelaju je ilmu tue keluar masuk kepala asyik ketawa pastu sambung study balik , ketawa then, study last last sekali *eh apa ek aku belajar tadi ?takpelah nanti dalam exam ingatlah tue ..ayat nak sedapkan hati hahaha cian kau .Makan nasi dgn begedil pon jadi sedap kalau makan ramai ramai *eh asal begedil? begedil adalah sejenis makanan save budget tetapi lebih tinggi darjatnya berbanding kicap .


Klik gambar untuk tumbesaran =)

Gambar kat atas nie tak cukup orng ada lagi dua tiga ketul manusia yang belum sampai ...disebabkan dua tiga ketul manusia itu terlalu lambat maka si tudung purple telah membuat keputusan untuk makan bagi mengisi ruang masa , bagi si tudung purple masa itu amat penting walau satu detik begitulah sikap si tudung purple yang patut diteladani oleh tudung2 yg berwarna laen .
Kuliah kitaorng bnyak pompuan dari laki hahaha ..best woooo !!Lelaki telah dipaksa untuk menjadi hamba abdi dalam kuliah kami *hey cepat bawakan minuman / *hoi mana air panas kitaorng nak mandi nieh !
Nampak tak kuasa permainan wanita di situ ?

                         

Si tudung purple masih lagi belom kenyang walaupon 20 minute telah berlalu  ~,,~


Dua tiga ketul masih tidak menunjukkan reaksi bersalah sesungguhnya dua tiga ketul ini perlu di tarbiyah .


Dua tiga ketul masih lagi ingin bermain main walaupon telah di tarbiyah berkali kali .

 Disini saya ingin memohon maaf bagi si tudung kelabu kerana meroyan seorang diri disitu , maafkan lah dia =')


Si tudung hitam memulakan pertapaan walaupon cuaca terik itu bukanlah penghalang ! Jia you !


Sentiasa bersama mu UPM


we complete each other <3

                              annyeong ^^    

                                    

11 comments:

Ein lanabulu said...

Baca tajuk "you complete me" macam krungkrung dah bertemu jodoh suami..hihi..bertemu jodoh kwan baru rupanya...teringat time2 study dlu..

Karya Mahirah said...

Waduh.. ingatkan awk dah temu insan yg dicari haha... kesian awek tudung kelabu tu..

nor_farihan said...

bestnya kawan ramai camni hehe

Cik Nadyya said...

pehh tajukk.. igt da bertemu jodoh td.hahahaha

semua comel2 bha :)

Jari Manis said...

terima kasih kasih keran singgah di blog aak JM..tapi kenapa x tinggalkan komen..boleh akak datang terjah kembali heee

you complete me?..ingatkan siapalah tadi..betul tu time belajar dulu mmg best sbb ramai kawan..

Suriana abdul kadir said...

complete part 1..
:)
jemput join segmen ni..
http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sikap si tudung purple...
Hehe..
Teringat time belajar dulu..sebijik perangai akak.
" Masa itu emas. "

krung krungx said...

heheh tak de lah bukan bukan bertemu jodoh kikiki
terima kasih semua orng sudi memberi komen di blog jalanan nie huhu ^^

Yun Sing said...

Aww.. setuju sangat.. ^^

Amy J said...

wah, nampak seronok sangat semua ^^,

aRz MoHa said...

Aiyoyo menakutkan lelaki menjadi hamba abdi cabutttt