Saturday, 9 August 2014

Daftar akaun ummaland

Assalamualaikum 

Bagi sesiapa yang dah daftar ataupon baru nak daftar akaun ummaland buat masa nie ummaland .com tengah buat beberapa perubahan , start hari nie ummaland .com under maintenance so tunggulah dalam dua ke tiga hari lagi okey untuk buka ummaland.com .

 Krungkrung rasa mungkin sebab admin nak tingkatkan kualiti ummaland.com . Sebelom nie ramai jugak yang complain cakap server ummaland .com lambat and asyik error =(
Hope lepas nie lebih bagus lah perkhidmatan ummaland .com =)


Kepada sesiapa yang belum join ummaland.com , kat atas nie contoh macam mana rupa ummaland ^^
Laen sikit dari facebook sebab ummaland nie fokus nya kepada umat islam =)
Ada button blog , so senang lah untuk kita kongsi kan ilmu atau pon apa apa saja kat situ .. ada jugak button zakat , library , academy semuanya korang buleh tekan untuk dapatkan macam macam maklumat .

Jum kita buat akaun ummaland ^^


8 comments:

Amy J said...

x buat lagi. insya-ALLAH x busy nanti baru ley wat ^^, jangan lupa add. hehe

Lee Wa Wan said...

alaa.... baru na daftar :(

Karya Mahirah said...

samalah tak buat lagi.. insyaALLAH akan buat..

noor sakinah said...

Best tak functionnya? Bagi review sikit pasal ummaland. gla shaklee untuk kulit berseri

krung krungx said...

buat masa nie ummaland under maitanance =(
saya rasa bnyak benda ummaland perlu perbaiki
5/10

najiah shaharain said...

insyaAllah..akn bertukar..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya doakan Ummaland boleh jadi lebih hebat dari FB sebagai medium ibadah.

aRz MoHa said...

Dah tau pasal ummaland tapi belum daftar.