Wednesday, 6 August 2014

justin bieber doppelganger = me ! shit !

Assalamualaikum and hello guys !


Heppi gilew en kalo muka kite ade iras2 artis..nak nak kalo retis tue selena gomez ke amanda seyfried ke ..waktu tue ko mesti macam nak tarik2 je bulu hidung sambil bertanya "betul ke muke aku ada iras selena gomezz? " 



macam nie ke rupa aku yg sebenar? sah!cermin ko tipu aku selama nie..
     ko cakap muka aku macam didi alias nape cermin nape??


Dah ! Pasni aku tak nak tengok cermin lagi.Kalo nak betol tudung aku tengok dalam air je.

Ni lah yang berlaku pada aku disaat aku mengenali PIC TRIEVE! sejenis makhluk aplikasi yang ada dalam photoscape .Aku pon try aplikasi nie not bad lah ...bosan2 takde nak wat pape main pic trieve nie buleh jugak hilang rasa bosan .Pic trieve buleh tolong carikan kembar artis kite yang telah lama terpisah tapi yg artis je lah manusia biasa pic trieve nie tak leh nak detect.



Sampai hati dia kate umur aku 24 tahun tsk..tsk..aku 20 tahun pon tak sampai lagi tau:(


ni lah kembar aku diseluruh dunia :) auummm..!




Yang paling " hepi " nya ada gak setepek muka justin bieber kat situ . shit!
*gelak pondan aku dibuatnya.nampak bebenor jahat giler mung nie! Berat nangnam pic trieve nie! Hey pic trieve ko tau tak muka justin bibir tu sama dgn miley tau not me wokey ! nah bukti :





Disebabkan aku terlampau hepi aku pon try gambar kawan aku plak kahkahkah* jgn risau udah deh minta kebenaran tuan punya gambar.




kalo tgk kawan aku punya dia bnyak kembar kat belah cina jepun and korea :)




Yang tak leh blah tue Yoon Eun Hye pun tak nak melepaskan peluang untuk menjadi kembar kawan aku ..aishh...






Btw kawan aku pon blogger jugak so kalo rase2 nak berblogwalking bulehlah melawat http://beautifulblemishes.blogspot.com ..sayyidah aqilah nama diberi and In Shaa Allah doktor to be :)



comeyy  !! dia ada kereta nama dia ...Cloud ... heheheh tak tahu lah kenapa bagi nama cloud 


8 comments:

fina~chan said...

hahaha... macam best plak apps nih. serius kah ada dlm PhotoScape? xpnh jumpa laa. nnt nk cuba. kot2 mna la taw wajah saya ada iras2 Taylor Swift. haha.. joking2x :ppp

nor_farihan said...

wah ramainya kembar krungkrung hehe...
akak menabung sony :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Marah kak didie.. Ahaks.
Takpe..tak same depa pun takpe.
Yg penting, maintain comel:)

Amy J said...

wah-wah... bukan main lagi justin bieber ye. hehehe. ramai lak tu kembarnya. ^^, nasib baik comel.

best friend akak kata dia ada jumpa sorang laki iras gila dengan muka akak. takut nak tengok, nak kata sama tu lagi lah sebab muka kita sendiri mana kita nampak kan. hahahaha.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

thanx menabung di Nuff akk.
menabung sini juga :)

Norniwanie Nasarudin said...

Macam best je nak tengok sape kembar kita..hiks.. :)

nurul atika said...

sameeeee... tang bibir, dgn justin biebier.. hee..

Yun Sing said...

Mana nak buat ni? Nak try juga ^^