Monday, 11 August 2014

Pakai camera 360 tak nak ngaku ...

Hello peeps ~


Semua orng mesti kenal kan camera 360 yang mana kehebatan nya sangatlah menakjubkan.Klau nak tahu saya lah diantara gadis2 yang senang cakap mmg tak leh hidup lah klau taak amek gmbr pakai 360 nie hahaha :p



360 l lap u

Habes flawless muka hahahaha suke suke suke.Tipu lah kalau ko ckp ko tak suka muka flawless -..- meh nak penampau siket!!

For me lah okeyh ja sebenarnya klau nak guna 360 nie bukannya dosa pon kan??360 nie diibaratkan mcm muka korang falwless lah .So bagi sesapa yg tak dpat nak bayang mcm mana lah kalau muka dia jadik flawless tue buleh lah try amek gmbar pakai 360 nie heheh .Amacam? cun kan??



nie satu lagi contoh hasil produk 360 :)) yabedabedu!!

Tapi kan semenjak ada kawan saya perkenalkan satu produk sabun collagen nie saya dah tak payah susah susah nak guna 360 uolss hewww:))Dlm sebulan pakai sabun tue muka saya da start nampak perubahan .


tak edit hasil produk from nokia cikai kawan punya


Tapi kan satu ja saya takut pakai produk nie."eeeii macam dayang senandung ! muka je putih tangan hitam "hahahah..tak pelah lepas nie saya usaha putihkan tgn pulak :P

12 comments:

noor sakinah said...

Haha.. dayang senandung pun comel gak. Ada kuga putera nak kat dia... gla shaklee untuk kulit berseri

Lee Wa Wan said...

hahahah.... yang tak suka 360 tu kebanyakkannya budak hot yang bajet... sebebnarnya takda kaitan pon dengan dorang kalau kita nak pakai 360 ke photoshop ke photoscape je tp dorang je yang lebih jeles... bute it la tu... hahahaha
ehhh kenapa sini takda cbox ehhh??? ke wan yang tak nampak...??? krungkrungx umur bapa???

krung krungx said...

da buang chat box tak de orng nak jerit kat situ =(
tsk..tsk...umur saya 19 tahun nie tapi belum sambut besday lagi so 18 hahaha..*nak jugak bajet muda !! hahah

irrayyan said...

Tapi klu org jual foundation guna kamera 360 mmg tak boleh belah la...xmekup xpakai bedak pakai 360 pon bokeh flawless

Amy J said...

ececeh... bukan main lagi. hehe..

akak ada terbaca kat mana entah, lelaki tu bunuh diri sebab perempuan tu muka dia x sama dengan dalam gambar. pakai 360 punya pasal. adeh. -.-

Cik Nadyya said...

hahahahahaah rasa macam tergelak je ~

"eeeii macam dayang senandung ! muka je putih tangan hitam " kahkah sma la akak -,-

sejak handpone hilang aka kwn hilangkn hp. da takde nak 360 sangat..hahaha sadissss.. nak beli handpone baru tah abad keberapa.hihi

Yun Sing said...

Hmm.. 360 tu saya macam tak pernah guna je .__.

nor_farihan said...

Kiut je dia eh...akak pun kadang guna 360 kadang camera biasa je...ikut mood hehe :)

Aina Akmal said...

Hahha, sama la kakk. 360 ni boleh buat kita syok sendiri. hahah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya pernah dengar cam360 ni tapi saya taktau yang mana satu cam 360.

aRz MoHa said...

dah cuba camera ni. kesannya nampak zul ariffin sama muka cam saya

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Amboiiii Arz Moha xD