Monday, 14 July 2014

My story part 1

Hye hye hello semua =)

Dah abes ! abes dah ! *apa yg dah abes apa yg abes dah?cer cite cer cite
Musim demam bola lah dah abes =(
Okeyh sebelom nie aku tak pernah pon layan bola lagi2 world cup mmg tak kuasa la che kiah nak nengok nye ..kecualilah kalau team malaysia main mmg aku tengok *i mean piala AFF suzuki.
Lagi lagi kalau malaysia lawan indon mmg sejam sebelom perlawan aku dah duk dpn tv ..korang ingat lagi tak piala suzuki antara malaysia n indon ?*tak ingat plak tahun bila tapi muka khairul fahmi che mat kepenatan menahan bola dari menembusi gol dalam game tue masih kuingat.

wajah pemain malaysia untuk piala AFF suzuki

Mulanya kusangkankan jepun kah ? rupa rupanya melayu kelantan lah..ahakss !!


smart dop ? 


bakpo la isteri comeyy sangat!

siyes muka sebijik jepun kening tebal mata sepet plus riak wajah garang bulehlah consider jepun celop.
Memang tegang betul suasana mase game penentuan tue ..yelah kalau kalah dgn indon malu kot ! siyes cakap !
tapi naseb baik malaysia dpat kalahkan indonesia dgn 2 gol tanpa balas ...Goaaaaall !!*eh jantan ke dik ? kuat betul ko jerit !
huh!? eh maaf bang ..dalam ic cakap pompuan kat luar abang nampak saya laki ke? a'ahh betul lah tue ~..~
Memang puas tgk game malaysia lawan indon untuk piala suzuki tue best sangat.Perasaan yg sama jugak lah masa aku tgk German lawan Argentina ...tak menyesal tgk =D
kalo tak mmg dah lame nate berok *Astaghfirullah 2X ko pose tak nie ?
puasa ..puasa .sowi sowi my bad =(
Sembang kencang je en ko nie  ?macam  tgk semua je  game untuk fifa world cup ..teehee..takde lah bukan macam tue sebenarnya nak cite first time tgk world cup hehehe..sebelom nie tak penah pon..maafkan saya ..Duìbùqǐ..=(
Klau ko tak pernah tgk world cup before this camna  lak ko buleh minat nie?
Hairan bin ajaib @..@ *baik ko cite cepat!
to be continued ...

p/s : tak sabar nak tgk sukan komanwel btw sape tahu tarikh nya bule bagitahu saya tak?


11 comments:

Ein lanabulu said...

Malaysia lwn Indon mmg best..tambah2 provok indon punya fan mmg gila2 sampai player malaysia kena naik keta perisai baracuda tu..tp puas hati malaysia mnang akhirnya..tapi gua ada perasan la...muka krungkrung ada iras bini apek la..kan..kan..kan :)

nor_farihan said...

Akak tak minat bola2 ni wuwuwuw...

krung krungx said...

hahaha...mungkin kak An minat badminton =D

krung krungx said...

tak lah ..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nama glamor kfc kan..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Jemput semua singgah blog saya..
Life is beautiful... don't waste it.

krung krungx said...

yup hehehe

noor sakinah said...

Tak minat bola... huhu

krung krungx said...

=D

Asha Lya said...

lya kurang sikit bola2 ekeke..olahraga lya minat

krung krungx said...

sama2 krungkrung pon minat olahraga ,,buleh cakap semua sukan lah minat =D