Tuesday, 15 July 2014

wordless this wednesday ^^

ohayo gozaimasu ~


hari nie malas nak taip panjang2 so mari lah kita exercise mata and telinga sahaja okey ! ^^



bersempena dgn bulan ramadan lagu nie sangat best , happening ! 
check it out !


till then guys ~

8 comments:

noor sakinah said...

Nice song...

krung krungx said...

yepp =D
rancak best =)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya tak pandai buat entri yang ada effect gerak -gerak..:(

krung krungx said...

saya edit gambar pakai photoscape =)
no need codding

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh. Saya baru tau ramai yang guna Photoshop & photoscape.
One day nak kene try ni. Tapi, boleh download kat phone ke or just kat laptop?

krung krungx said...

kat laptop ..nanti bulehlah buat effect kat gambar =)

aRz MoHa said...

tompi dan opick memang best lagu-lagu depa ni

krung krungx said...

kan! best angat!