Thursday, 10 July 2014

Nikki B dan Min Yasmin "Hilangkanlah''

Hi !



Lemme introduce you ! Nikki B in the house <3
Kenal tak? * Kenal2 artis baru Malaysia kan? Dush !! ..no lah , this is nikki B artis Philippine .
Cute en? Comel giloss okeyh !
Baru2 nie *hmm..takdelah baru sangat i mean dalam 3 ke 4 bulan tahun nie Malaysia banyak buat kolaborasi artis dgn filipina heeee..excited meh!
For example Filem Kusinero Cinta *tahu tak kusinero tue apa?
Chef lelaki .Yes ! Filem Cinta si Chef Lelaki =)
Bagi aku cite nie best jugak * 7 out of 10 maybe!



Haa..nampak tak yg hensem tue?! Aaron aziz ke ? Tak lah ,bukan aaron aziz Jericho Rosales okey ~
Eh jap .Heroin tue korea ke ? Walaowehh ..tue tiz zaqyah lah
Meh nak cite balik pasal nikki B *mende lah ko nie kejap jericho kejap niiki B !
Hehehehe jangan marah ~
korang faham kan apa yg aku nak cite nie ? ke aku ckp macam keling?

Nikki B telah berduet dgn artis Malaysia Min Yasmin dalam single bertajuk Hilangkanlah.


Buleh bayangkan tak susah kan nak nyanyi lagu bahasa asing dgn accent nye lagi fuhhh..tapi mantap seyh diorng nyanyi ..kalo korang pasan comel jer dengar nikki B nyanyi lagu melayu  =)
Tak adil lah pulak kalo lagu nie dlm Bahasa je so dalam tagalog pon ada ..so that fans dari filipina pon buleh layan lagu nie ~

Moga2 lepas nie industry malaysia dpt berkembang ke filipina pulak setelah  Shila Amzah mengembangkan sayap di China dan Yunalis Zarai telah berjaya menaikkan nama di US .


12 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nape muka dorang ni licin semacam ea? Ape agaknye yang dorang makan?

krung krungx said...

hahah entahlah selalu gi facial treatment kot ..nak jugak muka licin ='(

Cik Nadyya said...

alamak~ ada pakwe sy laa kat atas! hikhik alahaiii Jericho Rosales!!! minat sangatttt... :)

krung krungx said...

hahaha =D

fina kirschtein said...

Wahh.. Lama x tengok jericho berlakon.

krung krungx said...

=D

nurul atika said...

kusinero?.. comel je name... :)

krung krungx said...

kan?

Hans said...

xpernah tgok lagi drama nih
best tak>?

krung krungx said...

7 out of 10 maybe !
=)

Yun Sing said...

Best la lagu ni :D Version satu lagi pun best :D Walaupun tak faham -,-

krung krungx said...

kan? sedap suara nikki B comel !