Thursday, 19 June 2014

sakainya perangai

Assalamualaikum and holla !!


Attention kpd sesiapa yg aku pernah buat sakai tue minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki :")
Bukannya apa ,mungkin waktu tue mood aku tak terkawal samaada terlampau happy atau pon terlebih moody .Kat bawah nie aku ada kongsikan pengalaman orng yg terpaksa berhadapan dgn perubahan mood aku :"(
kesian kat bebudak nie hahaha jahat giler aku !!
Sesetengah perkataan terpaksa disembunyikan kerana mengandungi unsur riak dan memalukan

Ini contoh perbualan masa moody teramat :(

assalmualaikum
June 12th, 11:01am
wassalam yup?

name u spe?
krung krung

name penuh ape?

xkn krung2
krung krung

sy nk knal dgn awk name sy Aiman hafiz b jamaluddin.awk plak?
krung krung

bt

awk org siam Kew?
ada darah siam siket
kha

im so supprize with u name igt awk main2
tak dak lah
melayu la

umuq Brapa?
klau tgk gmbar agak2 brapa?

19
salah

hbistu 17
22

eyh smalah dgn sy

study KT ne?
i have something to do
next time ya

OK Cary on

take care n salam




 Ni aku kasi contoh mood terlampau happy budak tue tnya sepatah sepuluh patah aku jawab kahkahkah.
apa cabaran semasa Belajar?Bisnes

apa cabaran semasa Belajar?

adakah bf?
cabaran paling utama mestilah mengantuk second pening kepala

saje tanya.....hee
tapi tak yah risau semua hafal je
akak lecture note pon tak abes baca
syukur dapat A jugak
akak tak pernah dpat B agriculture

hafal je? susahnya
subjek yg bnyak hafal nie mase asasi upm ada 3 bio kimia dgn agri
so akak nasihatkan adik study awal2
jgn buat last minute bahaya.padahal akak selalu je wat last minute wakakaka
okey:)

kak....Kate sana Saturday bilik berapa Ramai?

Typo

Satu bilik berapa Ramai?
masa tahun akak student perempuan di bahagi kan pada dua
mungkin masalah tak cukup tempat kot
dua kolej yg terlibat
masa tahun akak yg pergi daftar awal dapat kolej 13
yg lewat masuk kolej kpz
yg kolej 13 satu bilik 6 orng
akak kolej 13
best !!
kalau kpz satu bilik 2 orng

owh
bilik kolej upm nie buruk sikit dik
tak cantik

roomate akk semuanya Baik?

Buli?
semua baik akak suke study kat upm
akak yg buli roomate
hahahah

ganasnya akk....hee

akk solat Kat,mne Selalu?
hahah biasalah
akak nie jahat sikit
solat dlm bilik je

6 comments:

Muslimah Wanna Be said...

hai aliah rindu awk.bila nak tulis psl EA 03 dgn EB03 pulak? hehe -nadia-

krung x said...

hey nadia tak pe2 nanti aliah tulis hahaha

Nizam Abu Jalil said...

Baru buat blog ya?

krung x said...

a'aah :)

Nizam Abu Jalil said...

Nice blog anyways. I was noticed there are only entries on June :)

krung x said...

terima kasih :)
saya baru buat blog dalam 2 minggu btw blog awak kemas giler tak pernah tgk blog budak lelaki kemas macam tue hahaha