Monday, 23 June 2014

gadis wajah barbie doll

Assalamualaikum and holla !!


Cak ! Cak ! Cak!  Lama en aku tak buat entry baru ..heheh bukannya malas ke apa sebenarnya aku nak balance kan entry aku dalam bulan june nie dgn bulan2 lepas nie so aku kena la wat slow slow siput babi dulu .Kalau aku tak wat macam nie nanti entry bulan jun aku ada 15 untuk bulan julai plak ada 5 je hmmm..tak balance lah  jadi senget sebelah lah blog aku .Entry ni khas aku tujukan kepada aliff akmal sebab dia request aku suruh wat tajuk yg best best sikit dia ckp tajuk2 dlm blog aku macam taik hidung je*sampai hati tsk..tsk...:"(
Kahkahkah tak de lah sebenarnya dia tak cakap pon tajuk entry blog aku mcm taik hidung aku je menambah lebih saje saje nak naikkan seri bagi menarik sikit *eceh!Dia kawan sekolah aku masa kat mrsm kupa dulu , aku kenal dia nie pon mase form 3 waktu form 1 form 2 dia macam wujud tak wujud je kat sekolah aku tue  hahahah *jahat gile !Kawan punya pasal aku sanggup wat entry special punya .Mula mula tue ingat nak wat tajuk gadis cantik angaukan aliff akmal tapi takpe lah bila difikirkan balik jahat gile aku nak buat dia sampai macam tue besar sangatkah dosa dia kat aku.aliff akmal minta maaf ya kite kan kawan :) * sep sikit !! 




 okey cukuplah aku bercerita pasal dongeng Si Aliff Akmal nie..bukan apa moral of the story * baik budaknya sesuailah kalau mak cik pak cik nak amek jadikan menantu .
Sekarang aku nak tunjuk pulak gambar gadis yang sangat comel dari korea . Before tue aku nak kasi nasihat *TENGOK BULEH PERCAYA JANGAN sebab kalau nama pon made in korea toksah nak percaya sangat lah keaslian wajah tue memang FAKEZ YANG AMAT.







Entry aku pon dah cukup 15 untuk bulan june so jumpa nanti bulan julai tata !!

10 comments:

Yatie said...

super barbie doll betul!

Shark Kay said...

fuhhh,,
mmg x leh tido kalau jumpa dpan2 nie..
mmg ramai org korea yg fake.
ini pn blum tntu jantina dia nie.
hhehe

krung x said...

hahaha LOL..:)

Nao Mei said...

Wajah bby doll nie memang wujud dik
Tapi kalau jumpa nie memang termimpi 2 dibuatnya.

Hari tu adik tanya pasal pihak nuffnang jawab soalan ye.
Kalau ikut memang dia org jawab selang sehari.
Sebaik baik adik hantar tiket hari berkerja lah.
Sebab tiket yang dihantar oleh semua blogger dijana oleh komputer.
Sekiranya adik belum dapat jawapan lagi.
Adik hantar lah tiket tu lagi.

krung x said...

okey :)
thank you so much sebab sudi reply

Khamsi Abdullah said...

aik?? target 15 je sebulan? ahaha.. datang dr blog Dik An :)

krung x said...

hahaha tak tau nak balas apa :)

Khamsi Abdullah said...

Pon boley...haha

Jazz Lover said...

Selamat bersegmen.

http://angellovesoldier.blogspot.com/

krung x said...

thak you !