Tuesday, 1 July 2014

shoutbox lah sangat :(

Salam Ramadan awak semua =)

Lama tak update blog Iolss jadi rindueww ler kat uolss rindu rindu rindu !! *diamlah pondan! 
Okeyh meh kite kembali ke jalan yg benar lagi tidak mendustakan~
First time aku buat blog mmg excited nak  hias2 nak letak tue nak letak nie.Asyik dok hias je blog  mynameiskrungkrung nie sampai naik juling mata aku dibuatnya .Aku set up blog nie satu2 first aku buat layout dulu then aku pilih gajet2 comel untuk menaikkan seri .


ni lah contoh widget2 comel yg ada kat sidebar aku :)
Aku lebih prefer letak widget2 dulu then baru pilih background blog sebab nanti takot tak matching *lain orang lain pendapat.




cute bunny nie pulak aku letak kat corner blog .Lepas dah siap semua , aku pon search la background yg sesuai .Malangnya satu pon tak berkenan di hati so aku decide untuk edit buat background sendiri :)


inilah hasilnya !


header blog yg omey angat !


Naik cramp tangan aku asyik mengedit  papepon hasilnya memberi kepuasan kepada aku so berbaloi lah mata aku juling2 menghadap laptop 3 jam tanpa henti :)Now Let me tell u sumthing :
Aku suke jejalan gi blog orang laen tapi aku kena pastikan aku pergi waktu mood happy waktu tue semua benda rasa macam nak puji je "bagoslah entry blog awak <3"
walaupon hakikatnya budak tue tulis pasal mak cik sebelah rumah dia masak bau sedap.Mase tengah jejalan nie aku tgk blog mostly ada shoutbox/chatbox ,aku tak nafikan benda2 nie agak penting .Contoh lah kalo aku tgh blogwalking then tetibe aku rase nak jerit *akulah pondan sejati!! apalagi shoutbox lah menjadi pilihan utama=)
Agak2 nak famous cepat buleh tinggalkan jejak jeritan anda di bahagian komen tunggulah dalam 10 ke 15 minute *confirm bertubi tubi views anda akan dapat !







ni lah shoutbox aku yg mana tahap kehudohannya tidak dapat disangkal lagi .
mula2 buat shoutbox nie aku ingatkan bakal dihujani dgn pelbagai soalan dan puji pujian tapi terbalik pulak jadiknya *krik krik ong ong je aku tgk kotak tue.
Nseb baik aku buat jenis sembunyi2 tepi kahkahkah wat malu aku je.Tapi takpe baru lagi dalam dunia blog mmg lah macam tue :)
BTW aku lagi suka orng komen dekat post nampak lah jugak ada orng yg membaca muahahaha !
Sampai situ sajalah cite pada hari ini ..jumpa lagi =)

Selamat Berbuka !



12 comments:

nor_farihan said...

akak pun takde shoutbox je...pandai krungkrung edit background sendiri...akak masih belajar lg bab2 ni huhu...

krung krungx said...

maceh puji krungkrung^^

ein82 said...

cun dah aih blog krungkrung ni..pandai buat walaupun baru..tp betoi ka krungkrung ni pondan sejati???kih2

krung krungx said...

no im just kidding =)

Khamsi Abdullah said...

memang pon..sebab tu saya tak letak shoutbox.. nanti orang malas komen.

krung krungx said...

krungkrung pon dah buang shoutbox tak de orang nak shout :(

Nurul Qalbi said...

rajinnya la edit blog...aku punya blog dah bersawang dah ...hehehehe
btw, aku suka blog camni...simple is beautiful :)

krung krungx said...

tak pa sawang tue buleh qalbi sapu hehehe terima kasih atas pujian cik olaff tue =)

Toastbread said...

assalamualaikum aliah yang cantik :) Haha. Ni haa, thumbs up utk aliah sbb rajin edit semua ;) LAWA KOT~ eh mne shoutbox aliah?

krung krungx said...

maceh sayy yg comel =)
dah buang tak de orng nak shout macam syok sendiri ja kahkahakha malu ~

Xprezzo said...

cantik blog..mcm owner nyer..skolah lagi ke?

krung krungx said...

terima kasih =)
tahun nie saya daftar masuk degree =)