Tuesday, 7 July 2015

Hakak2 hadekhadek habang2

Assalamualaikum :)

Hudoh pulak tajuk ni tapi takpe kalian abaikan tajuk diatas teruskan dgn isi isi penyampaian hokeh :-)

Haritue...eh takyah nak haritue sangatlah dah lama da ni benda yang nak dicerita ni..okey lah dulu dulu masa bulan april kot kos aliah ada buat lawatan pergi pusat jagaan kanak kanak . Masha Allah mmg super pengalaman tu sebabnya jumpa  budak budak kan so rasa dia tu lain macam . Kitaorang pergi pusat jagaan kanak kanak dlm upm ni je tapi sumpah mewah tempat dia ...aliah dulu tadika atas kedai kedai je kampung lagi huhi tapi syukur tetap jugak membesar jadi manusia dgn elok tehee~

Waktu masuk tu kagum seyh budak budak ni belajar tempat high class . Aliah cakap kat kawan amboi sekolah depa dashat noh ..kawan balas tu lah aku dulu tadika pon tak masuk kah ! *okey yg part ni tipu je ..


Nah . Dapat adik angkat sorang . Nama asal rifqy panggil kiki omey angat !
Kiki baru 4 tahun . Tengoklah rambut kiki tu pakai rejoice tau kalah weolss.
Waktu ni aliah tgh ukur tinggi kiki .
Kiki diam tanda patuh kakak cantik .

Setelah dicatat dianalisis tinggi berat kiki Alhamdulillah kiki sihat , growth chart menunjukkan perkembangan kiki normal .Kiki ni pendiam . Akak tanya sepatah sepatah dia jawab bila akak tanya dua tiga patah sepatah jugak dia jawab tanyalah bnyak bnyak patah pon tak kan lebih sepatah dia jawab.


Comel en adik ni tapi tak ingat lah nama apa ..

Jeles pulak tgk pak cik zul ni dapat adik hensem pandai flip hair lagi .
Kelas kau jah ! Bila aliah pandang nak kenyit mata kat dia dia flip hair kat kite dulu kau hmmm ..nampak tak permainan dia kat situ ?



Haaa cekik akak tu kuat kuat
Muka nampak dah tu geram ya amat


Dietician batch 10 .
walaupun perjalanan kita penuh onak duri selagi kita saling berpegangan tangan In Shaa Allah semuanya dipermudahkan .
Kita ta kuad awaa sorang sorang 👭👬
Aamiin :)

Psstt~☆dalam banyak banyak lelaki kos diet ni aliah takde minat sesapa pun ..aliah minat abang abang 

Thanks for reading!


1 comment:

husna zahidi said...

hahaha..sempat lg tu nak minat abang-abang..:p