Tuesday, 25 August 2015

Painting Potret Giveaway by Azhafizah

Bismillah 

painting-potret-giveaway-by-azhafizah

Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.
1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di bawah.


sheiskrung ~


3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²

5 comments:

yoorin melacolea said...

hi Aliah.. akk dah list kan blog Aliah untuk batch 7 haritu.. hehe..
http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/08/blogwalking-time-by-yoorin-batch-7.html

fifie feyca said...

cantik sgt alia... good luck ye..!

Nurzaliza Mohd Ali said...

Good Luck..

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.

krung krungx said...

terima kasih semua yang wish good luck =D
hehehe terima kasih daun keladi lain kali datang lagi =)