Monday, 20 July 2015

Eh eh ada hati nak jadi retiss *punahh


Dare to dream big <3
#qoutes of the day
#live life to the fullest


Orang selalu berangan tau nak masuk tv nak jadi retis , tapi tu lah mak orang tak kasi jadi retis mak orang tak gemo katanya ..pastu orang bagitahu lah mak kalau nak jadi pengacara pon tak boleh ke ? * sambil mata mengeluarkan sinaran cahaya purnama penuh pengaharapan hiks !
Mak orang kata dia tak percaya kat orang *hmm mak tak caye ye ? Oh oh mak bakpo dop caye kat anok mu sendiri T_T
Orang ni haa jenis cepat terpengaruh , mula mula tu suka tgk pengacara rancangan hijab stylista pastu rancangan SIS haaa mmg la menjadi jadi nafsunya . Cuti ni pulak haa ada rancangan nona manis tu Masha Allah mmg mencabar keimanan betul . Lawo lawo aweks nona manis tu . Tingin pulak ittew nak jadi cemtu . Tapi apakan daya ittew ni nona masam je mampu * eceh!
Come on aliah u #kendoit! #dongibup!
Sikitlah orang nak selit kat sini dalam apa apa situasi pon kita jgn terlalu merendah diri , ingat sentiasa cakap kita boleh , org cantik kita pon cantik , org pandai kita pon pandai okeh :)

Uolsss lupa kan je yang orang cite pasal orang nak jadi pengacara tv tu hehehe orang masih belum matang sebenarnya sebab tu berlaku kecelaruan identiti ni haa sekejap nak jadi itu sekejap nak jadi ini  uh uh noks noks apa nak jadi ni nokss :-P

Much ♡ from me ~ aliah


5 comments:

Aynal Mansor said...

Hi Alia,
Salam Perkenalan, Blogwalker here.
Selamat Hari Raya!! :) Hope you enjoyed your raya celebrations :)

Just to let you know, If Free..
Singgah la ke blog kalau kalau nak join simple giveaway ni. boleh menang duit raya and nice shawl!
http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

Feel Free to Check it out :))
Selamat Hari Raya!

E'in said...

haha. minat kite same krung. tp sbb tak dpt support dr family, terpaksa laa terkubur gitu je.. huhu

Siti Yang Menaip said...

hehehe akak xleh la brangan.. kalo lawa xpe =P
tingin nak jadi org yg buat skript utk tv tu..

dyanzakhi said...

takpe.. kalau ade rezeki. In shaa Allah dipermudahkan jalan :)

fifie feyca said...

hehhe.. fifie dah mai dah.. keep on dreaming big alia... one day kan we dont know kan we can be someone even better kan3x... skung cuba asah bakat y sdia ada.. compiden itu penting xgittew dear... hik3x..