Thursday, 3 July 2014

Ole ole bola ~

Hello guys !


Bersempena dgn Fifa World Cup kali nie aku nak ucapkan good luck kpd brazil !Actually berat hati nie nak ucapkan good luck kat team brazil sebabnya aku penyokong tegar Harimau muda ..tsk..tskk..apakan daya malaysia tak mencapai lagi target untuk masuk piala dunia tapi tunggu lah one day just one day*biar betik ko nie?Ngahahah apeape je lah..that's all thanks for reading=)
Have a nice day n salam Ramadan !

 We Are One (FIFA World Cup 2014)

4 comments:

ein82 said...

good luck brazil.. harap brazil jumpa My Fantastic Holland di Final..dan time tu keegoan dan harapan brazil akan diranapkan..kih2

krung krungx said...

ye lah tue ..

nor_farihan said...

Amboi minat eh hehe...dik an n memang tak layan bola2 ni huhu

krung krungx said...

buleh lah tahan minat =)