Saturday, 14 June 2014

Friendship never die~ part 1

Assalamualaikum and holla !!


Hello wassap guys!
Kalau ada orng tnya aku masa yg paling best sekali time tgh menuntut ilmu for sure aku akan jawab lepas abes spm (my opinion so dont bash me okey :) 
for me Asasi is the best time evaaaa...tau tak sebab apa??Sebab AKU BENCI TIME SEKOLAH!!!i hate those shitty school uniform , stocking hitam tebal nak mampos (okey lah pengakuan * saya mmg nerd waktu tue , waktu tue jelah ) , galas beg berat2 (okey tak tipu je *aku budak mrsm so buku tinggal kat kelas jer jln lenggang jer pegi kelas muahahah ) , kena hadap muka budak lelaki yg nakal tahap gaban (kalau korang pernah kena ejek jugak aku yakin korang faham perasaan aku) , buat homework lah and yang paling saya benci sekali time kat sekolah dulu ialah bila cikgu panggil suruh wat kat depan especially Add mathe .Klau cikgu tue duk senyap je kat depan perhati student malang yg bakal dia panggil tak pe lah jugak ni tak dia jalan je sekeliling lalu dua tiga kali pulak tue tepi aku -..- 



okey aku jenis nie




ni pulak jenis kawan aku


Apa lagi aku pon buat2 je lah tkan2 kalkulator tue walaupon tak tau sebenarnya apa yg soalan tue nak wakakakaka amek kau..aku tau korng pon buat cmtu jugak en??hahaha besalah tue ..aku nie lembap Add mathe gila gilah punya lembap sampai cikgu tue pernah panggil aku study kat meja depan sekali nak tau meja apa? MEJACIKGU dia kasi aku best betoll besau plak tue ko ade?hahah sekarang semua tue da tinggal kenangan .Aku bersyukur sangat last2 aku dapat A jugak dlm spm berkat meja cikgu aku rasa:))Terima kasih aku ucapkan kepada cikgu teresebut beliau ialah Cikgu Anizah <3


tgk lah langsir kat blakang tue mcm apa ntah..hahah


habes meja aku tampal gmbr kpop huhu



waktu aku form 5

Gelap kan aku dulu tue la aku ckp aku pakai produk  hehehehe .Kawan kat sebelah aku tue mmg genius Add mathe tapi lemah subjek sejarah .Aku plak terer la jugak sejarah so kitaorng pon main lah ajar mengajar sesama sendiri Nama dia diyana ,aku dulu kalo nak nyanyi kpop mmg cari dia nie lah sbb dia terer rap so aku nyanyi dia rap ceyh hahah...hmmm sekarang semua dah tinggal kenangan :( aku pon da tak minat kpop sngt dah sekarang .Jap eh nak kasi tunjuk gmbau kitaorng gi majlis kawen cikgu fizik kesayangan:))

ada orng tnya kakak aku ke kat sebelah tue?ni kawan la weyh

nie geng yg minat kpop 4 orng je dari satu kelas mmg difficult to survive 

gambr tak clear sbb phone murah aku yg punya
comel kan pelamin tue :)

yg berkaca mata nie cikgu bi aku ayah cikgu nie pulak ajar aku bm
hahaha lawak kan??kikkiki

Ingat lagi dulu cikgu bi aku suruh buat journal konon2 nak suruh kitaorng improve english aku pon buat la journal kemain lagi siap tampal gmbr bagai then aku pon sent la kat cikgu bi suruh dia tanda nak tau dia tulis apa "this is not ur journal ini kpop journal"kahakhakah nak tau sbb apa ,tentulah sbb habes journal tue aku tulis tampal gmbr artis kpop *gmbr je aku tampal tulis nye berape patah ja.Sekarang aku da tak ingat mana aku ltak journal aku tue.Alhamdulillah bahasa inggeris yg tak pernah2 aku dpat lebih dari C+ tue akhirnya dpat jugak A.Yang nak dibnggakan nye aku tak hafal pon mana2 essay bi ,bule dikatakan hampir 80% lah kengkawan hafal then memandailah adjust ikut apa yg soalan nak*tips untuk bebudak yg bakal hadapi spm.Before this kalau exam bi je mesti aku wat soalan yg berdasarkan fakta sebab aku rasa mcm tak yakin je nak merepek buat story tapi lain jadiknye haa dlm spm ,cuak aku baca soalan fakta yg dia kasik .Mula2 tue aku try buat soalan fakta tue then tetiba aku jadik menggelabah tak tentu pasal goyang2 pensel yg aku pegang dek kerana no idea nak tulis apa.Last1 aku decide nak buat soalan story yg tak pernah2 aku try sebelom nie ...waktu tue tuhan je lah yg tahu betapa cuak tak cuak perasaan aku hmmm ...tuah ayam nampak di kaki tuah manusia hanya Allah je yg tau :)


seeya next time ~








2 comments:

Toastbread said...

Assalamualaikum Krung Krung :P Haha, mengimbau memori nmpk? Haha. Jap, budak laki yg suka kacau Aliah tu Nazrin eh> HAHAHA

krung x said...

sayangku toast bread !! tak de lah nazrin suka kacau ida ..toast bread punya blog active ? haritue pergi tak de pon