Sunday, 15 June 2014

mangsa

Assalamualaikum and holla !!


Last aku buat Xray tahun lepas before daftar masuk asasi . Dalam 6 tahun je aku dah buat 4 kali Xray .First Xray mase nak daftar masuk Mrsm kubang pasu *tapi tak tau lah kalo2 waktu kecik2 dulu mak aku pernah bawak aku gi Xray nahh amek ko 5  kali hahah mmg reputlah tulang aku pas nie.Then waktu pmr aku mmg target nak kluar dari mrsm tue sbb aku mmg tak tahan kena buli .Korang tau la kan bebudak lelaki nie kalau buli mmg dashat kot .Cara bebudak lelaki nakal nie buli gegirl dgn beboy beza tau ! Kalau yg lelaki diorng kasi hentam cukup2 kalau gegirl pulak diorang akan ejek dgn bersungguh sugguh dan penuh perasaan.Alasan yg diorang gunakan untuk buli aku mmg aku tak leh terima *kalau lah aku ada pistol mmg aku tembak je burung diorang satu satu .Korang faham kan burung tue apa? okey  kalau faham bagus hehehe ..bahasa lain nya pisang ranum .Bebudak nakal tu buli aku sebab aku gelabah biawak or bahasa utaranya gelabah bewak!!*cis.tak guna!!Klau aku gelabah terok sekali pon takkan mengganggu punyalah kehidupan korang .Ada pernah nmpak aku gelabah sampai tangan aku nie asyik nak menggeletar je nak tampar tampar muka ko?Aku asyik nanges je lepas diorng ajek aku.Aku tulis dalam diary.Sedih giler masa tue tapi kan aku bersyukur sangat sebab bukan aku sorang je yg jadik mangsa diorng ada la jugak senasib dgn aku fuhh lega:))

semua nampak comel je aku plak belemoss ( selekeh ) sangat 



Okey jom sambung balik cerita pasal Xray hahahah over plak en aku cite pasal buli ni..biasalah pengalaman pahit mana bule lupa .Then Allah yg maha pengasih makbulkan doa aku.Aku dapat 8A pmr so aku pon berdaftar lah di mrsm Tun Ghafar Baba.Waktu tue I was like* bye bye shitty boys kahkahkah yeay !Tak kuasa dah aku nak hadap muke diorang .Nak masuk situ pon kena buat Xray jugak.So aku pon pegilah buat lagi Xray .After spm aku masuk PLKN so sekali lagi lah aku wat Xray nie .Sebenarnya buat Xray bnyak kali tak bagus yelah bahan radioactive kan ..takot2 buleh bwak kanser:(
Minta dijauhkan ...amin :)


pagi yg hening ^^


Last sekali Xray yg aku jalani ialah semasa nak masuk asasi tapi percayalah lepas nie daftar degree mesti kena Xray lagi hahahah well lumrah hidup :))

5 comments:

farahchoi farah said...

Wowww banyak nye buat x-ray. Saya so far sekali jeh. Sebelum Asasi tuh jelah huhu

krung x said...

farahhhhh!! excited nya!!! nak melawat blog farah lah!!

Khamsi Abdullah said...

eee..gelabah r.. hehe.. kidding. Asal nk penat fikir pasal orang yang fikir buruk pasal kita? haaa..cer citer?

krung krungx said...

diorng setiap hari ada depan mata duk mengejek ejek ..menjatuhkan maruah orng jahat giler bebudak laki nie ..benci !!!
naseb baik pindah sekolah huwaa lega rasa hahahha Terima kasih ya Allah=)

Khamsi Abdullah said...

Adik, kasi tendang je satu kali.. huu