Sunday, 6 July 2014

Jejaka Idaman

Hello readers!


OOh sayang…
Engkaulah jejaka idaman
Akulah yang menanti
Menyayangi~

Haaa..tgk lirik lagu pon  tau kan aku nak cite pasal apa?Yes! jejaka idaman <3
Kalau korang lah kan ciri2 macam mana yg korng nak?*jawab dalam hati jelah eaa kuikuihkui!
Lately nie , aku rasa ramai pompuan suka lelaki muka ala2 korea *chinese look gitu okey.Nie semua disebabkan kiteorng dah terkena gelombang virus yg lagi parah dari H1N1 malah lebih menggerunkan dari B1N1*psstt..B1N1 hanya menyerang kaum lelaki  sumber BERNAMA !Virus yg aku maksudkan ialah Hallyu Wave aka gelombang kpop !
Tapi kan kengkawan semua sedar tak sebenarnya ada jugak jejaka malaya yang lebih hensem berbanding oppa gangnam style nieyh*tidak dinafikan golongan seperti ini hanya wujud seketol dua. Jika anda salah seorang daripadanya silalah bersyukur sekarang okey ! Kat bawah nie aku ada listkan beberapa orng yg aku rasa tahap kemachoan diorng buleh buat aku menangis tau ;'(


# Afzan abdul Rahman 
afzan nampak humble kan?muka macam suami mithali je awww..;')






# Arja Lee 

yang nie nakal sikit tgk muka pon tau, tak kisah !yg penting dia smart.




# Hisyam Hamid
ini pulak dah kawen 8 tahun ..sobs ..sobs..:( 




Ada sesiapa tak yg rasa lelaki melayu muka lebih manis dari kpop !*okey sep! kite sama!

Selamat berbuka puasa ~
makan elok2 jgn kalut2 nah =)

19 comments:

ein82 said...

Awat muka marka arja lee color kuning..kah2

nor_farihan said...

hamboi kemaen jejaka idaman hehe...

krung krungx said...

nampak cun sikit ! hahaha

krung krungx said...

hehe sesaja mengatal sikit =P

nurul atika said...

izzue islam xde ea?.. hee..

blogwalking sini.. )

Yun Sing said...

Ni mesti tonton Tuan Rumah Pembantu Rumah ni kan?

krung krungx said...

hehe ..pandai yun sing teka

ros_reeza said...

Lagi suka Beto Kusyairi.. hihi

krung krungx said...

buleh2 hehehe =)

Lee Wa Wan said...

wahhhh tenkiu2 singgah blog wan... hahaha... usha dorang ni boleh tp jangan lebih2 plak... jeles plak bini dorang kang... hahahaha

krung krungx said...

Welcome2 btw blog wan mmg best !

Khamsi Abdullah said...

saya setuju! er..

krung krungx said...

okey sep ! hehehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Upload yang ensemmm je ea?

krung krungx said...

hehehe sudah tentu Dr shikin =)

ilot said...

aslmkm...
amboi..comelnya dia. Thanks ye tinggalkan url adek kat blog akak :)
by the way, kenapa Izzue takde..hahahah

krung krungx said...

wasalam ..
welcome =)
sebab saya tak rasa izzue hemsem hehehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nak tanye.. yang last tu bukan Indonesian ke?

krung krungx said...

semua malaysia ..yg keith foo tue pernah berlakon di indon then dah balik malaysia ,orng negeri 9 =)